Partidul "Democratie Directa Romania" are placerea de a va informa ca, incepand cu data de 12 Septembrie 2016, ora 18, va avea loc "Adunarea Generala a Partidului" (AGP).

Subiectele ce vor face obiectul "AGP":

- 1) Alegerea Biroului executiv si a membrilor comisiilor statutare
- 2) Aprobarea regulamentului intern si a regulamentelor comisiilor
- 3) Modificari statut sau schimbarea integrala a statutului
- 4) Validarea celor ce vor sa participe in alegerile generale

Participarea la AGP se va face atat fizic cat si online. Fizic, in fiecare zi intre orele 18 si 20, va avea loc la sediul partidului (Bucuresti, Sector 2, str. Aurel Vlaicu, nr.154, ap. 3) unde se pot prezenta toti membrii ce doresc. Virtual pot participa la discutii membri care nu pot fi prezenti fizic la sediul DDR prin Skype, Facebook, Hangouts.
Membrii comisiei ce se va constitui in vederea administrarii AGP vor lua masuri pentru a facilita contactul dintre membri ce participa fizic cu cei ce participa virtual.

Desfasuratorul AGP:
- AGP va incepe pe data de 12.09.2016, si va avea o durata de 7 zile, incheindu-se pe data de 19.09.2016. 
- In prima zi se vor lansa subiectele de vot si se va face prezenta atat fizic cat si pe platforma de vot a partidului http://www.democratiedirecta.com/for
- In zilele 2-6 se vor purta discutii libere pe subiectele de vot, se vor initia propuneri privind directiile de urmat in viitor de catre partid. Membrii comisiei de AGP se vor ocupa de consemnarea discutiilor din cadrul AGP prin minute zilnice.
- In ultima zi a AGP se vor consemna rezultatele finale ale votului pe temele supuse votului.

Confirmarea participarii la vot se poate face astfel:
- prin e-mail la adresa de mail a partidului: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ;
- printr-un inscris ce va fi predat la sediul partidului;
- online pe platforma de vot a partidului.

Convocarea AGP-ului va fi adusa la cunostinta membrilor partidului atat prin anuntul pe websiteul partidului http://www.democratiedirecta.com/, pe grupul de Facebook al membrilor DDR cat si prin emailul membrilor DDR cu care s-au inregistrat pe platforma de vot a DDR si/sau mentionate in adeziuni.